Kuvia

Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva Pikkukuva

Seuraa meitä!

Seuraa meitä Facebookissa!

Tapahtumat 2019

Kevään 2019 tapahtumia on kaksi isoa, jotka ovat avoimia myös ei-jäsenille. Lauantaina 16.3 on Ruusuluento, jota pitämään tulevat Suomen Ruususeuran Tampereen yhdistyksen jäsenet Tuuli Lahdentausta ja Anne Nikander. He esittelevät sanoin ja kuvin Suomessa kestäviä ja viihtyviä ruusulajeja ja -lajikkeita. He myös myyvät ruusukirjoja ja jäsenlehtiä. Tilaisuus järjestetään Monitoimitalon 2.kerroksessa akvarium-tilassa, aulassa on seuran kahvio. Tilaisuus on kaikille avoin. Lauantaina 13.4 viikkoa ennen pääsiäistä suuntaamme me vuorostamme Tampereelle päin. Menemme linja-autolla Tampereen Puutarhamessuille. Lähtö on klo 8 kirkonkylältä, matkan varrelta otetaan myös kyytiin. Messuilla oloaikaa on noin klo 12- 17, takaisin lähdemme niin, että olemme kirkolla klo 20. Messulippu maksaa 10,- /henkilö. Kyyti maksaa joko 20,- tai 25,- riippuen osallistujamäärästä. Matkaan pääsee samalla hinnalla myös ei-jäsenet. Ilmoittautuminen 1.4 mennessä Annalle 050- 58 18 153.

Perinteinen taimitori järjestetään lauantaina 25.5 klo 10-12 kirkonkylän torilla. Taimia myydään ja vaihdetaan. Lisäksi on myynnissä seuran omia tuotteita : kasvimaalle yritti-ja kasvitikkuja, seuran logolla varustettuja hellehattuja, seuran logolla varustettuja puutarhaessuja. Toukokuussa on erilaisia talkoita. Niistä tarkemmin seuraavassa päivityksessä. Hallitus kokoontuu huhtikuun lopulla ja suunnittelee loppukevään ja kesän tapahtumat. Kesän kohokohta on matka Ruotsin Gotlannin Visbyyn heinäkuussa.